Sfeerimpressies jaren 20/30 stijl woningen:
Business Park Terneuzen Business Park Terneuzen
Business Park Terneuzen Business Park Terneuzen
Business Park Terneuzen  
Start verkoop Moerkapelle

Volgende maand zal de officiële start verkoop zijn van de woningen in woningbouwproject ‘De Jonge Veenen’ in Moerkapelle. Voor het project hebben wij gekozen voor de karakteristieke jaren 20/30 stijl woningen, die weer erg geliefd is.

De charme van de jaren 30 woning zit hem allereerst in de architectuur. De royale goot- en geveloverstekken, fraaie entreepartijen en de bijzondere vormgeving van kozijnen maken hier deel van uit. Daarnaast biedt de woning erg veel ruimte door de grote kap. Hierdoor zijn er op de zolderverdieping comfortabele slaapkamers te realiseren.

De afgelopen tijd zijn er veel vragen binnengekomen van mensen, die zich afvroegen of het project nu wel echt gaat starten of dat het weer een paar jaar kan duren. VOSplan kan u met zekerheid zeggen dat ‘De Jonge Veenen’ nu echt werkelijkheid gaat worden.

Het staat nog niet vast met hoeveel woningen wij in November in de verkoop zullen gaan. Fase 1 bestaat op dit moment uit ca. 139 woningen(inclusief ca. 45 huurwoningen). Uiteindelijk kunnen dit er een aantal meer of minder worden. Wij zijn het plan nog aan het optimaliseren en kijken wij waar de marktbehoefte ligt. Dit doen wij d.m.v. de voorinschrijvingsformulieren die bij ons binnenkomen.
Tijdens de start verkoop zal moeten blijken hoeveel mensen er ook daadwerkelijk een woning aanschaffen. Wij verwachten gefaseerd te zullen starten met allereerst deelplan 1a, vervolgens deelplan 1b en tot slot deelplan 1c verspreid over een jaar. Mocht er genoeg vraag zijn, zullen wij alles in één keer realiseren.

Als u op de hoogte gehouden wenst te worden van de ontwikkelingen betreffende ‘De Jonge Veenen’ of wanneer u wellicht een woning wilt aanschaffen, schrijft u zich dan a.u.b. hier in.