Een nieuw jaar, een nieuwe website

Het wordt weer een spannend jaar, dat zeker. Maar ook een jaar dat we met enthousiasme en vertrouwen tegemoet zien. De geplande ontwikkelingen onder andere in Oude Tol, De Jonge Veenen en Reeuwijk-Dorp zorgen voor volop activiteit. Hiermee geven we invulling aan de grote vraag naar kwalitatieve woningen. We willen de prettige samenwerking met gemeenten, investeerders en andere partners ook in 2020 succesvol voortzetten. Onze kopers wensen wij heel veel geluk en woonplezier!
 
Een herkenbaar nieuw logo
Aan het oude logo waren wij zeer gehecht, maar net als bij je favoriete schoenen, op een gegeven moment is het op. Compleet uit de mode. Als de schoenmaker dan ook zegt dat er niets meer te redden valt, is het over. Het nieuwe logo is fris, krachtig en stevig, en wordt gekenmerkt door de even subtiele als karakteristieke vossenkop die voortdurend in de gaten houdt of de zaken goed gaan. U ziet het hier bovenaan de pagina. Voelt het nog wat onwennig of knelt het nog een beetje? Een kwestie van even inlopen.

Een gloednieuwe website
U heeft ‘m gevonden en u kijkt er nu naar. De nieuwe website van Vosplan. Een fris en modern design, een heldere menustructuur en een overzichtelijk portfolio.
Een portfolio overigens, waar we trots op zijn. Bij het ontwikkelen van de website is eenvoud het uitgangspunt geweest. Geen onnodige toeters en bellen (hoewel dat in de kerstperiode wel weer leuk geweest was), maar een site waarin u gemakkelijk de informatie vindt dat u nodig heeft.
 
En regelmatig een nieuw nieuwsbericht
Op deze plek op de website zult u geregeld nieuwsberichten vinden. Niet iedere week, maar gewoon als we iets belangrijks of iets leuks te melden hebben. Of iets anders wat om welke reden dan ook voor u de moeite waard kan zijn. Dus als u nieuwsgierig bent, kan het geen kwaad om af en toe even te kijken.
 
Vrolijke feestdagen en een prachtig 2020!