Links Bob de Vos, rechts directeur en oprichter Jan-Piet de Vos.

De geschiedenis van een familiebedrijf

Een kwart eeuw kansen zien

Ruim 23 jaar geleden zag Jan Piet de Vos kansen in een groot stuk grond net naast de A12 in Reeuwijk. Hiermee legde hij het fundament van het bedrijf. Samen met Henk de Wit ontwikkelt hij op deze locatie bedrijventerrein De Reeuwijkse Poort. Vandaag de dag is de Reeuwijkse Poort een aantrekkelijk en centraal gelegen bedrijventerrein met een grote diversiteit interessante bedrijven.

De ontwikkeling van de Reeuwijkse poort was het startsein voor verschillende woningbouwprojecten als Legakker, Veldzoom en Oude Tol in Reeuwijk. In goede samenwerking met de gemeente hebben wij diverse maatschappelijke ontwikkelingen mogen realiseren. Het nieuwe hockeycomplex in de Reeuwijkse Hout, sporthal De Meerkoet en de multifunctionele accommodatie voor de drie basisscholen in Reeuwijk-Brug.

In Moerkapelle, onderdeel van de Gemeente Zuidplas, hebben we in samenwerking met Hans Bakker in 2003 de revitalisering van de dorpskern opgepakt. Om te kunnen groeien, moest er eerst worden geïnvesteerd in de leefbaarheid. Wij ontwikkelden een nieuwe supermarkt, diverse retail en appartementen. Toen de dorpskern weer vitaal was, kon Moerkapelle eindelijk weer groeien. Wij zijn daarna direct gestart met de uitbreidingswijk De Jonge Veenen. De eerste fase, bestaande uit 145 woningen, werd het eerste grote succesproject van Nederland sinds de crisis.